ET STED FOR DEG SOM ER NY STRIKKER 

Hei du som ønsker å lære deg å strikke .

Føles det overveldende med strikkeoppskrifter, garntyper og for ikke å snakke om strikkefasthet?

Skulle du gjerne hatt noen som holdt deg i hånda gjennom et helt strikkeprosjekt?

I Den lille strikkeskolen får du et fellesskap med likesinnede og forklaringer "inn med teskje" slik at du nailer dine strikkprosjekt!

 

Jeg vil være med!

"I mine snart 40 år har jeg gang på gang prøvd å lære meg å strikke, men har aldri knekt koden. Hadde derfor ikke helt troen da Stine sa at hun kunne lære meg å strikke via et nettkurs. Men nå er jeg godt i gang med min første genser, helt uten annen hjelp enn kurset. Alt forklares på en rolig og lett forståelig måte, og man ser godt hva som blir gjort. Jeg har hele tiden sagt at hvis dette kan lære meg å strikke, så kan alle lære et...og nå strikker jeg :D"

Camilla Holum, tidligere strikkekursdeltager. 

LEN DEG TILBAKE OG LÆR VERDENS BESTE HOBBY

STRIKKEKURS

Jevnlig vil det komme nye strikkekurs i medlemsportalen. Strikkekursene tar for seg et spesifikt strikkeprosjekt og viser alle steg i oppskriften slik at du skal slippe å lure på noen ting. Du kan være med å påvirke hvilke kurs som lages. 

 

 

ET STED Å HØRE HJEMME

På facebook har vi en felles gruppe hvor vi sammen deler seiere, utfordringer og spørsmål. Strikkeverden har blitt stor, så her er et lite hjørne for deg som ønsker et felleskap med likesinnende ferske strikkere. Velkommen!

 

Alt dette får du til kun 199,- pr. måned, eller kun 179,- pr. måned om du kjøper for et halvt år med en gang!

Jeg vil bli medlem

Dette sier noen av tidligere kursdeltagere

Bjørg Aspvik Jøndal

Jeg synes strikkekurset var kjempenyttig. Det er ikke første gang jeg har prøvd meg på en genser, men det er første gang jeg har blitt ferdig. Videoene forklarer alle steg veldig godt og det var tatt høyde for alle spørsmål som dukket opp hos meg underveis. Anbefales.

 

 

 

Janicke Kjempenes

Altså, jeg er så fornøyd! Som du sikkert ser :D Takk for en fin oppskrift og fine videoer, enkel og gøy å strikke! Tenk at jeg skulle bli nesten 55 før jeg strikket noe selv! 

 

 

 

 

Annika Rekkedal Skiaker

Begynte å strikke i midten av desember 2021. Kluter, sitteunderlag og putetrekk. Så fant jeg Stine Oksvold Design. Og strikke sin egen genser var jo drømmen. Detaljerte videoer og kjempegod oppfølging av Stine. Så klarte jeg altså å strikke min første genser i en alder av av 47 år. Så stolt, og for en reise dette har vært. 

Når jeg klarer å strikke, ja da kan ALLE strikke. Mine største anbefalinger til Stine. Hun har også en utrolig behagelig stemme, rene terapien.

Bli med nå å få alt dette

STRIKKERENS

A-B-C

Her finner du informasjon om garn, pinner, utstyr og et teknikkbibliotek med videoer av strikketeknikker.

 

STRIKKE-OPPSKRIFTER

I medlemsportalen har du tilgang på flere strikkeoppskrifter. Se full oversikt HER.

STRIKKEKURS

Strikkekurs som gir deg hvert eneste steg i oppskriften på video, og holder deg i hånden helt til du er i mål. Denne måten å lære strikking på har vist deg å fungere veldig godt. Jevnlig kommer det nye strikkekurs. Se full oversikt HER

STRIKK OG HELSE

Her inne vil vi utforske hvorfor og hvordan strikking er bra for vår helse. Her finner du flere ting som kan være med på å gjøre din strikketid til et sted for rekreasjon og påfyll. 

Jeg vil bli medlem

Her finner du full oversikt over kurs og oppskrifter i

Den lille strikkeskolen

Alle oppskrifter

Se alle oppskrifter som finnes i Den lille strikkeskolen

Alle strikkekurs

Se alle strikkekurs som finnes i Den lille strikkeskolen

Hei! Jeg heter Stine og jeg gleder meg til å treffe deg over nett og se hva DU kan trylle frem med garn og pinner <3

Jeg er utdannet lærer, med fordypning innen kunst og håndverk. Jeg er også utdannet terapeut. De siste 10 årene har jeg jobbet i garnbutikk og hjulpet mange herlige kunder med sine strikkeprosjekt.

Jeg startet Stine Oksvold Design i 2016 fordi jeg ønsket å jobbe enda mer kreativt, og kunne jobbe tettere med de som ønsket å lære å strikke. Siden den gang har jeg hatt med flere hundre på strikkekurs over nett og blitt overbevist om at dette virkelig er en god måte å lære på!

Jeg ønsker deg som endelig ønsker å knekke strikkekoden, hjertelig velkommen til Den lille strikkeskolen.

 

Spørsmål og svar

Lurer du på noe? Send oss et spørsmål da vel :)

Månedlig medlemskap

199,- pr. måned

Beløpet trekkes automatisk hver måned.

Ingen bindingstid

 

BLI MEDLEM

Halvårlig medlemskap

179,- pr. måned

Billigst! 1074,- betales hver 6. måned. 

14 dagers angrerett

 

BLI MEDLEM